Digitale helt inde fra hjertet

Vi sætter en kæmpe ære i godt dansk håndværk
og går efter løsninger du bliver glad for på den lange bane.

Marketing og sociale medier

Neo Ideo tænker kreativt, vi designer, implementerer og kender alverdens tricks til du får mest muligt for dine marketingkroner. Uanset budget kan vi garanteret hjælpe dig.

Gamification & kampagner

Skal vi lave en fed Black Friday-kampagne for dig? Måske du skal have din egen Julekalender i år? Måske har du overvejet mobile marketing og leadgenerering via mobilen?

Data & automatisering

Såfremt du ønsker en nemmere tilgang til databehandling, kan automatisering 100% spare dig både tid og penge. Vi arbejder med e-mail marketing, notifikationer og triggers..

Intelligent chat

Hvis du er modig eller nysgerrig, så start en samtale med os nederst. Her får du en smagsprøve på, hvad en intelligent chatbot kan gøre for din virksomhed. Vi sidder klar på chatten, hvis du har 2 min.?

App-udvikling for ambitiøse brands

Vi har prøvet det meste og er SÅ nysgerrige, så vi ikke går på kompromis med kvalitet og effektivitet. Her kan du læse om den software vi selv benytter og anbefaler til vores kunder.

Sikkerhed

Uanset om du skal have sikret dit website, din shop, din server eller intranet så kan vi hjælpe dig! Er facebook eller instagram blevet blokeret, eller du er blevet hacket, så klarer vi også den.

Get Started.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam.

Contact

8

Igangværende projekter

1. Du har en udfordring

Overvejer du et samarbejde kan vi tilbyde 30 min. gratis sparring.

2. Forslag

Vi har prøvet det før. Faktisk mange gange før gennem de seneste 20 år. Derfor ved vi, at en god proces begynder med det, vi ikke ved.

3. Markante resultater

Vi vælger den bedste proces-model til opgaven og følger den. Vi afsøger, indhenter viden, analyserer og verificerer før vi går videre. Så udvikler vi de første koncepter og tester ideerne af på levende mennesker. Så gentager vi det hele igen.

+45 22 60 60 60

Contact

Denne hjemmeside bruger cookies til at give dig den bedste oplevelse. Enig ved at klikke på knappen 'Acceptere'.