Creating ideas and building
brands that truly matter to people.

We have created an awesome theme that will help designers, developers,
and companies create websites for their startups quickly and easily.

Om os

Når en virksomhed ønsker at blive skarpere i strategiarbejdet er der flere veje at gå.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi sammen kan udvikle jeres Vinderstrategi®holder vi gerne et gratis telefonmøde for at afdække match og muligheder eller et gratis uforpligtende møde, hvor vi i fællesskab finder den optimale vej for jer.

Dagsorden ved det indledende møde er:

  1. Formål med mødet
  2. Præsentation af mødets deltagere
  3. Præsentation af virksomheden og de største strategiske udfordringer
  4. Præsentation af Vinderstrategi A/S (fokusområder, referencer, maksimering af ROI, minimering af risiko og erfaring m.m.)
  5. Det forestående strategiarbejde
  6. Præsentation af ”Strategi der virker” (hvad og hvordan)
  7. Afklaring af hovedformål og forventninger til det strategiske arbejde (succeskriterier)
  8. Virksomhedens rammer for samarbejdet (ressourcer, tidsplan, økonomi m.m.)
  9. Konkrete tiltag i forlængelse af mødet
  10. Eventuelt

Hvad skal jeg forberede?

Inden mødet kan det være en god ide at sende lidt forberedende ”lektier” til Vinderstrategi A/S, hvilket aftales mere specifikt.

Igennem årerne har Vinderstrategi A/S udarbejdet en unik måde at arbejde med strategi, som altid skaber dokumenterbar værdiskabelse. Det er også denne strukturerede tilgang, der beskrives i vores bog ”Strategi i vindervirksomheder”. Vores enkle, effektive og praktiske strategiprocesser samt vores rådgivning er baseret på en lang række af egne unikke koncepter, modeller og værktøjer, som vi ved virker! Desuden evner vi at kombinere strategiudvikling med strategiimplementering – erfaringer viser nemlig, at smelter virksomheden disse 2 discipliner sammen og mestrer denne sammensmeltning er virksomheden langt foran andre virksomheder. Derudover mestrer vi såvel mere klassiske modeller som nyere modeller såsom “blue ocean”. Læs mere om Vinderstrategi A/S.

Er du i tvivl vil vi foreslå at du tilmelder dig vores nyhedsfeed – så er du blandt de første der modtager inspiration, tips og gode råd, som sikrer dig som morgendagens vinder med styrket top og/eller bundlinje.

Contact

8

Igangværende projekter

1. Du har en udfordring

Overvejer du et samarbejde kan vi tilbyde 30 min. gratis sparring.

2. Forslag

Vi har prøvet det før. Faktisk mange gange før gennem de seneste 20 år. Derfor ved vi, at en god proces begynder med det, vi ikke ved.

3. Markante resultater

Vi vælger den bedste proces-model til opgaven og følger den. Vi afsøger, indhenter viden, analyserer og verificerer før vi går videre. Så udvikler vi de første koncepter og tester ideerne af på levende mennesker. Så gentager vi det hele igen.

+45 22 60 60 60

Contact

Denne hjemmeside bruger cookies til at give dig den bedste oplevelse. Enig ved at klikke på knappen 'Acceptere'.